OK Sessions #10: Djupet + Bansal / Shri / Iversen

Tradisjon møter verden

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

OK Session is a concert series for music without borders

Denne serien startet med utgangspunkt i Bugge Wesseltofts platelabel OK World og har hurtig vokst seg videre! Gitarist Oddrun Lilja er kurator for serien og tar pulsen på resten av verden som bor i Oslo, og fyller nok en gang scenen vår med spennende musikk og nye bekjentskaper og konstellasjoner.

Djupet var opprinnelig et bestillingsverk komponert av Erlend Viken og Jo Berger Myhre til Ultima-festivalen i 2020. Thomas Strønen var med som produsent, og trioen ble til da de spilte inn musikken uka etter premieren. I sin søken etter felles røtter og jakt på nye rom i musikken bruker trioen medlemmenes individuelle erfaringer med improvisasjon og folkemusikk til å utforske det dynamiske i det statiske, repeterende og transformerende ut i det vektløse. Uttrykket spenner fra det akustisk og lydsvake til et kraftig og tungt prosessert lydbilde.

Plata Djupet kom ut på Jazzland Recordings tidligere i år, nå får også jazzpublikumet sjansen til å høre musikken live!

Erlend Viken – feler, Jo Berger Myhre – bass, Thomas Strønen – trommer
Foto av Djupet: Knut Bry

Bansal / Shri / Iversen aka Ok World Ensemble ble etablert i London 2022 etter en ide av Bugge Wesseltoft. I grenselandet elektronika, improvisasjon, indisk klassisk musikk og jazz bidrar alle de tre med komposisjoner som skal ta dem med på nye veier. Alle samarbeider for første gang, fellesskapet har de i sin store, musikalske bredde og formidlende nysgjerrighet.

Harpreet Bansal – fiolin, vokal, Shri Shriram – bass, Tabla, perkusjon, Patrick Shaw Iversen – fløyter

OK Session-vert og -kurator Oddrun Lilja plukker skarpe og spennende musikere med tilknytning til den mangfoldige platelabelen OK World.

Etter konsertene blir det jam! Ta med instrumentet ditt og få gratis inngang!

OK Sessions er et samarbeid mellom OK World, Nasjonal jazzscene og Samspill.