OK Sessions #1 med Sanskriti Shrestha Avatar + jam

Impro som festspråk

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Jazz as a universal language

OkWorld er et norsk plateselskap som vil vise fram musikkens grenseløshet som verdens eldste og viktigste språk i kommunikasjon og forståelse. I et nytt og spennende samarbeid mellom plateselskapet og musikkorganisasjonen Samspill inviterer gitaristen Oddrun Lilja til en konsertserie der jazzmusikere møter utøvere fra andre stilarter til musikalsk lek og utfoldelse. Liljas band er satt sammen for kvelden med folk hun lenge har brent etter å spille med. Jazz er i seg selv en historie om mangfold og inspirasjon, og i første utgave av OK Sessions får vi høre et møte mellom norsk og sør-afrikansk folkemusikk, jazz, funk og afro.

Bafana Nhlapo – vokal, perkusjon, Selma French Bolstad – hardingfele, vokal, Oddrun Lilja Jonsdottir – gitar, vokal, Helge Andreas Norbakken – perkusjon

Videre får publikum ta del i tablaspilleren Sanskriti Shresthas lydfantasier. Med røtter i Nepal, og opplært i den indiske og nepalske tradisjonen, har hun utviklet en fascinasjon for den kreative musikken i Vesten etter flere år med base i Oslo. Sammen med sitt glimrende band av unge, utforskende og kreative musikere, bygger de broer mellom det nye og gamle, vestlige og østlige, komponerte og improviserte. Eksotisk og vakkert!

Henriette Eilertsen – fløyte, Hans Kjorstad – fiolin, Magnus Wiik – gitar, Sanskriti Shrestha – tablas

Kvelden avsluttes med to små trinn opp til en åpen scene, der Bugge Wesseltoft og Bendik Baksaas inviterer til samrøre og samspill. Dette kan fort bli festen du har ventet på! Musiker, du er herved utfordret, og publikummer, du kan bare glede deg!

NB: vil du være med å jamme så kommer du gratis inn! Rett skal være rett!