Streames! LILJA feirer International Jazz Day

Internasjonal jazzfeiring

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Frivillig billettpris
  • Streaming!

Ikke bare blir det konsert, den introduseres av Jazznytt 18 OG den blir hjemme hos deg! Jazzscenen skifter midlertidig navn til Nasjonal jazzkringkasting og sender deg LILJA live fra Victoria klokken 20.00. Lenken til streamen finner du nederst her.

Bandet får konserthonorar fra oss, så om dere setter pris på konsertene må dere gjerne Vippse oss en konsertbillett, men det er helt frivillig. Vi deler inntektene likt med artistene, vårt Vippsnummer er 77039.

Global songs made for communication

Mens vi venter på slippkonsert for plata Marble, som kommer når verden blir litt friskere, feirer vi jazzen og verden med en internasjonal livestream i forbindelse med International Jazz Day!

Musikerne får konserthonorar fra oss, så om dere setter pris på konsertene må dere gjerne Vippse oss en konsertbillett, men det er helt frivillig. Vi deler inntektene likt med artistene, vårt Vippsnummer er 77039.

Før konserten skal vi jaggu gi deg litt raskt påfyll i topplokket også, ikke alt skal rett i hjertet! Audun Vinger tar på seg Jazznytt 18-blazeren og tar en prat med Oddrun Lilja om hennes ideer om at musikk er en viktig måte å knytte verden nærmere forståelse. Med i samtalen er også pianist og plateselskapssjef Bugge Wesseltoft som hele karrieren har jobbet med musikere kloden rundt og som med underselskapet OK World setter fokus på den blomstrende internasjonale scenen i Norge. Det blir også en presentasjon av den nye CD’en utgitt av Norsk jazzforum, UD og mange fler som skal vise verden hva vi har av ny, norsk jazz! Facebook-event på det her.

Oddrun Lilja har samlet noen av hennes nære og fjerne favoritter. Tradisjonsmusikere fra ulike deler av verden streames sammen med et band på scenen bestående av Bugge Wesseltoft, Oddrun Lilja, Jo Skaansar og Helge A. Norbakken.

Dagen er arrangert sammen med Nordic Black Theatre, Kampenjazz, Samspill International Music Network og Oslo Jazzfestival.