Avlyst! Delvon Lamarr Organ Trio

Konserten er dessverre avlyst

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Avlyst!

AVLYST! Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse konserten med Delvon Lamarr Organ Trio. Vi vil jobbe med å finne en ny dato, men vi velger å refundere billettene umiddelbart og håper dere kjøper nye når disse foreligger! Beløpet blir automatisk refundert til kontoen/ kortet de ble kjøpt med. TicketCo melder at pga den massive trykket av avlyste arrangementer som de håndterer billettene til, må de av kapasitetshensyn i denne ekstraordinære situasjonen beregne 30 dagers ekspedisjonstid for effektuering av billettrefusjonene. TicketCo vil opplyse deg som billettkjøper om denne behandlingstiden. Om det er spørsmål så kan dere kontakte oss på mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

An exhilarating blend of soul, jazz and rhythm & blues

Det blir sjeldent så god stemning som når vi har Hammond-orgel i huset, og her har vi virkelig fått på plass en godbit fra Sambandsstatene! I en smittende blanding av soul, jazz og rhythm & blues makter Delvon Lamarr Organ Trio både å være nytenkende og samtidig klassisk groovy fra et sted midt på 60-tallet. Om du har vært borti bandet Khruangbin for eksempel, så forstår du hva vi mener.

Det er breialt, lett og selvfølgelig, friskt dansbart og boblende, her er musikerkjemi med improvisasjon og friske referanser til rock og jazzhistorien. Orgelet bruser og at bassen også ligger til det instrumentet, bereder grunnen for kjappe skift og gøyale innfall. Men dette bandet har en like tydelig gitarist i Jimmy James som front. Han er et enormt talent fra den blomstrende jazz- og soulscenen i Seattle, hvor hele bandet for øvrig kommer fra. Med to solister som vet å spille hverandre opp, utfordre og leke, blir dette garantert en festkveld!

Delvon Lamarr – orgel, Jimmy James – gitar, Michael Duffy – trommer