NMH Eksamenskonserter mai/juni 2019

Nye diamanter!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

Første konsert starter kl 19.00 alle dager. Dørene åpner kl 18.30 – Gratis inngang!

The students of the Norwegian Academy of Music hold exam concerts, open for all!

Program, hovedkandidat fremhevet:

Kl. 19.00
Emilie Bjørnstad (vokal), Mai Elise Solberg (vokal), Benedikte Kruse (vokal), Nina Elisabeth Mortvedt (vokal), Øystein Aarnes Vik (vokal)

Kl. 20.30
Norvald Dahl (piano), med band

Kl. 22.00
Anni Talvikki Rorke (piano), Ole Morten Vågan (bass), Thomas Strønen (trommer)

Kl. 23.30
Ndabuzekwayo Bombo (trompet), Mbuso Khoza (vokal), Linda Sikhakhane (saksofon), Martin Nodeland (gitar), Nduduzo Makhathini (piano), Ole Morten Vågan (bass), Ayanda Sikade (trommer), Aksel Skalstad (trommer), Thomas Strønen (perkusjon)

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men her er det garantert mye å bli glad i, vær frampå og opplev flere debuter! Her får du 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet. Velkommen alle!