Jazz på prøve: NMH Eksamenskonserter 2017 #4

Ny vår, ny musikk, nyt gratis!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis!
  • Gratis!

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Mandag 29. mai kl. 19.00
Karl Erik Eilertsen Horndalsveen (bass) 
Med Lauritz Lyster Skeidsvoll (saksofon), Torstein Slåen (trommer), Ola Øverby (kontrabass)

Mandag 29. mai kl. 19.45
Kanaan – Eskild Myrvoll (bass) 
Med Ask Vatn Strøm (gitar), Ingvald André Vassbø (trommer)

Mandag 29. mai kl. 20.30
Robin Løvøy (saksofon) 
Med Adrian Barstad Andresen (trompet), Ola Lømo Ellingsen (trompet), Filip Brekke Steigedal (trombone), Bror Havnes (saksofon), Simen Jakobsen (tangenter), Simen Wie (bass), Harald Jordal Johannessen (gitar), Thorleif Bratval (gitar), Markus Nordin (trommer), Markus Fostvedt (perkusjon)

Mandag 29. mai kl. 21.15
Lauritz Skeidsvoll (saksofon) 
Med Martin Sternberg (rhodes), Kenneth Enes Kristoffersen (trommer), Ola Øverby (trommer), Håvard Nordberg Funderud (el-gitar), Rasmus Kjorstad (fele), Asle Bråthen (el-bass)

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.