Jazz på prøve: NMH Eksamenskonserter 2017 #3

Ny vår, ny musikk, nyt gratis!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis!
  • Gratis!

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Fredag 26. mai kl. 19.00
Ola Øverby (trommer) 
Med Sofie Tollefsbøl (vokal), Edvard Synnes (tangenter), Andreas Rukan (P-bass), Torstein Slåen (gitarer), Jørgen Kasbo (gitarer)

Fredag 26. mai kl. 19.45
Torjus Nevland (trommer) 
Med John William Bøe Haugland (gitar), Markus Hafsund Gundersen (bass), Martin Sternberg (piano), Daniel Stähler (vokal) (låt 1 og 2), Lars Jonas Bergo (orgel) (låt 1 og 2), Lauritz Skeidsvoll (saksofon) (låt 3 og 4)

Fredag 26. mai kl. 20.30
Lorenzo trio – Bård Berg (trommer) 
Med Simen Wie (bass), Lorenzo Nardocci (piano)

Fredag 26. mai kl. 21.15
Martin Sternberg (piano) 
Med Sigrid Aftret (tenorsaksofon), Selma French Bolstad (fele og vokal), Rasmus Kjorstad (oktav-fele), Torstein Slåen (gitar), Henrik Sandstad Dalen (bass), Ola Øverby (trommer)

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.