Jazz på prøve: NMH Eksamenskonserter 2017 #11

Ny vår, ny musikk, nyt gratis!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis!
  • Gratis!

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Lørdag 10. juni kl. 19.00
Hanna Venia – Hanna Nydal (sang) 
Med Martin Sandvik Gjerde (piano), Kristian B. Jacobsen (el-bass), Steinar Mossige (trommer)

Lørdag 10. juni kl. 19.45
Sounds from the Sea Sextet – Giuseppe Pantano Creazzo (sang) 
Med Henriette Hvidsten Eilertsen (fløyte), Rastko Obradovic (saksofon), Magnus Sefaniassen Eide (trommer), Håkan Norby Bjørgo (bass), Bojan Marjanovic (piano)

Lørdag 10. juni kl. 21.00
Daiisy + – Thea Emilie Wang (sang) 
Med Henrik Håland (trommer), Jonas Kilmork Vemøy (trompet), Martin Gjerde (piano), Kalle Nyberg (saksofon), Ellen Andrea Wang (kontrabass), Martin Gjerde (piano)

Lørdag 10. juni kl. 21.45
Fervent Mind – Live Sollid Schulerud (vokal og live electronics) 
Med Andrea Louise Horstad og Birte Slettevoll (koring), Simen Skrebergene og Torstein Slåen (gitar), Audun Barsten Johnsen (tangenter), Martin Skrebergene (bass), Henrik Håland (trommer)

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.