Jazz på prøve: NMH Eksamenskonserter 2017 #10

Ny vår, ny musikk, nyt gratis!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis!
  • Gratis!

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Fredag 9. juni kl. 19.00
Bye Victoria – Vilde Bakken (sang) 
Med Stian Unhjem (gitar), Hallvard Gaardløs (bass), Sjur Vidar Lilleås (trommer) og Sommerbandet: Bjørn-Even Bjarkli Verbeke (piano), Martin Morland (bass), Knærten Simonsen (trommer)

Fredag 9. juni kl. 20.15
Audun Barsten Johnsen (piano) 
Med Marcus Løvdal (gitar), Hallvard Gaardløs (bass), Jonas Barsten (trommer)

Fredag 9. juni kl. 21.30
Bjørn-Even Bjarkli Verbeke (piano) 
Med Hans P Kjorstad (fele), Joel Ring (bass), Tore Ljøkelsøy (trommer), Lyder Øvreås Røed (trompet)

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.