NMH Eksamensfestival

Morgendagens jazzister – idag!

  • Mandag 23. mai 2016
  • 19.00
  • nmh.no
  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis!
  • Gratis!

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole (NMH) er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerene selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet med morgendagens musikere, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 13 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Ikveld hører du:
Kl. 19.00
Vegard Kvamme Holum (trompet)
Sigurd Ytre-Arne (sampling, visuals), Frida Ånnevik (vokal), Harald Lassen (saksofon), Einar Næss Haugseth (piano), David Aleksander Sjølie (gitar), Joel Ring (bass), Michaela Antalova (trommer)

Kl. 20.15
Ninjabeat
Magnus Bakken (saksofon)
Bo Berg (bass), Pål Gunnar Fiksdal (trompet), Kristian Wentzel (keys), Knut Løchsen (keys), Ture Janson (gitar), Svein Rikard Mathisen (gitar), Ole Morten Sommer (trommer), Bjørn Einar Hanstveit (perkusjon)

Kl. 21.30
Kristoffer Alberts (saksofon)
Thomas Johansson (trompet)
Gard Nilssen (trommer), Ola Høyer (bass)
Se nettsidene til NMH for mer info.