NMH Eksamensfestival: jazz

Det som beveger NMH

  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.30
  • Gratis inngang!

Endelig kan vi igjen invitere til åpne eksamenskonserter hos oss! Fra mandag 23. mai til mandag 6. juni skal du få oppleve alle sjatteringer av sjangerene, og sikkert endel utliggere fra dem igjen også.

PROGRAM // Tirsdag 24.mai

18:00 Hedda Hammer Myhre
19:30 Peter Andre Estdahl
21:00 Margrete Skretting Bergset

Hedda Hammer Myhre vokal
Øystein Skjelstad Østensen kontrabass
Aksel Rønning tenorsax
Nino Baleyte trommer
Solveig Wang keys, klarinett, kor

Event: https://fb.me/e/1vbqL4Zxj

Peter Andre Estdahl vokal
Øystein Folkedal keyboard, rhodes
Leo Geller bass, synth
Axel Skalstad trommer
Herman Wildhagen Pedalsteel, elgitar, vokal
Sigurd Skogdal trombone

Peter Estdahl (29) er en sanger og låtskriver med bachlor i utøvende jazz fra Norges Musikkskole. Han har spesialisert seg i rytmisk- og brasiliansk musikk og har blandt annet vært eleven til Live Marie Roggen, Tom Lund og Erlend Skomsvoll. De siste årene har han opptrådt som solist med KORK to ganger og jobber for tiden med sitt debutalbum produsert av Lars Horntveth.

Event: https://www.facebook.com/events/571326787597992

Margrete Skretting Bergset vokal
Matias Steinnes Christoffersen piano, synth
Øyvind Kløve Kjernlie elgitar, pedalsteel
Joachim Mørch Meyer kontrabass
Vegard Staum trommer

Event: https://fb.me/e/74wWgOQfg

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Foto: Siv Dolmen, Brian Cliff Olguín, Jon Espelid, Didrik Eliassen, Médéric Roquesalane, Marie Lemme, Colon Wright, Elise Sløgedal, Sondre Mosehagen og Solveig Javenes Flaa