NMH Eksamensfestival: jazz

Det som beveger NMH

  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.30
  • Gratis inngang!

Endelig kan vi igjen invitere til åpne eksamenskonserter hos oss! Fra mandag 23. mai til mandag 6. juni skal du få oppleve alle sjatteringer av sjangerene, og sikkert endel utliggere fra dem igjen også.

PROGRAM // Onsdag 25.mai

18:00 Simen Sjølie
19:15 Elvin Venæs
20:30 Håkon Huldt-Nystrøm
21:45 Øystein Skjelstad Østensen

Simen Sjølie el-bass
Kim Uglum Reenskaug trommer, synth
Peter André Estdahl vokal, synth, gitar
Hedda Hammer Myhre vokal, mac

Elvin Venæs el-bass, kontrabass
Torstein Slåen el-gitar
Olav Abildgaard trommer

Håkon Huldt-Nystrøm kontrabass
Konstantin Ellingsberg fiolin
Sondre Moshagen flygel

Øystein Skjelstad Østensen kontrabass
Jomar Jeppsson Søvik trommer
Sondre Moshagen piano
Lina Knörr vokal
Andrine Dyblie Erdal cello
Ingrid Berg Mehus fiolin

Facebookevent for alle: https://fb.me/e/1JP6Nzu4w

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Foto: Siv Dolmen, Brian Cliff Olguín, Jon Espelid, Didrik Eliassen, Médéric Roquesalane, Marie Lemme, Colon Wright, Elise Sløgedal, Sondre Mosehagen og Solveig Javenes Flaa