NMH Eksamensfestival: jazz

Det som beveger NMH

  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.30
  • Gratis inngang!

Endelig kan vi igjen invitere til åpne eksamenskonserter hos oss! Fra mandag 23. mai til mandag 6. juni skal du få oppleve alle sjatteringer av sjangerene, og sikkert endel utliggere fra dem igjen også.

PROGRAM // Lørdag 28.mai

18:00 Linn Theresa McDonnell
19:15 Ragne Norstein
20:30 Leah Engevold

Linn Theresa McDonnell vokal
Cornelius Ødegard Risberg gitar, vokal
Olve Gravklev trommer, vokal
Mikkel Bjørneboe el-bass
Isak Austnes Brekken piano, nord, vokal

Ragne Norstein Vokal
Håkon Huldt-Nystrøm Kontrabass
Sondre Moshagen Piano
Frank Hannasvik trommer

Event: https://fb.me/e/1ARs9OQe4

Leah Engevold vokal, keys
Ragne Norstein kor
Tevje Flaate gitar
Tobias Flaate bass
Oskar Lindberget sax
Kristina Fransson trompet
Emil Bø trombone
Halvor Dokke trommer

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Foto: Siv Dolmen, Brian Cliff Olguín, Jon Espelid, Didrik Eliassen, Médéric Roquesalane, Marie Lemme, Colon Wright, Elise Sløgedal, Sondre Mosehagen og Solveig Javenes Flaa