NMH Eksamensfestival: jazz

Det som beveger NMH

  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.30
  • Gratis inngang!

Endelig kan vi igjen invitere til åpne eksamenskonserter hos oss! Fra mandag 23. mai til mandag 6. juni skal du få oppleve alle sjatteringer av sjangerene, og sikkert endel utliggere fra dem igjen også.

PROGRAM // Fredag 27.mai

18:00 Henrik Bålerud Haugen
19:15 Markus Kaardal
20:30 Tobias Fjugstad Flaate
21:45 Hanna Skjerdal

Henrik Bålerud Haugen gitar
Åsmund Skjeldal Waage vibrafon
Isak Brekken piano
Håkon Huldt-Nystrøm kontrabass
Jon Espelid trommer

Markus Kaardal el-gitar
Axel Ytreberg el-bass
Tobias Rønnevig trommer

Tobias Fjugstad Flaate kontrabass, el-bass
Håkon Svendsen Endal piano
Mattis Teigen Kolerud trommer

Hanna Skjerdal el-bass
Tobias Rønnevig trommer
Herman Wildhagen gitar, kor
Esther Nyström vokal
Åsmund Skjeldal Waage vibrafon

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Foto: Siv Dolmen, Brian Cliff Olguín, Jon Espelid, Didrik Eliassen, Médéric Roquesalane, Marie Lemme, Colon Wright, Elise Sløgedal, Sondre Mosehagen og Solveig Javenes Flaa