NMH Eksamensfestival: jazz

Eksamenskonserter med Jonas Thrana Jensen & Jeff Zake Haltrup Wagner

  • Torsdag 25. mai 2023
  • 18.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.30
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Endelig kan vi igjen invitere til åpne eksamenskonserter hos oss! Fra mandag 22. mai til og med søndag 4. juni skal du få oppleve alle sjatteringer av sjangerene, og sikkert endel utliggere fra dem igjen også.

PROGRAM // Torsdag 25.mai

18.00: Jonas Thrana Jensen

19.15: Jeff Zake Haltrup Wagner

18.00
Jonas Thrana Jensen – bass
Jeff Zake Haltrup Wagner – gitar
Markus Kristiansen . trommer

19.15
Jeff Zake Haltrup Wagner – gitar
Markus Kristiansen . trommer
Patrycja Wybrancczuk – trommer
Martin Brun – vokal
Hanna Kallestad – fiolin

In Jeff´s exam a group of musicians with a wide background will explore «slow music»The band collectively explores their perception of timethrough nonlinear narratives, poly centimetric advancement andlingering in the fragile corners of timbre.

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 14 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.