NMH Eksamensfestival: jazz

Eksamenskonserter med Emilie Iversen, Esther Viola Nyström & Anita Antal

  • Onsdag 24. mai 2023
  • 18.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.30
  • Gratis inngang!

Endelig kan vi igjen invitere til åpne eksamenskonserter hos oss! Fra mandag 22. mai til og med søndag 4. juni skal du få oppleve alle sjatteringer av sjangerene, og sikkert endel utliggere fra dem igjen også.

PROGRAM // Onsdag 24.mai

18.00: Emilie Iversen

19.15: Esther Viola Nyström

20.30: Anita Antal

18.00
Emilie Iversen – vokal
Håkon Endal – piano
Mattis Teigen – trommer
Anders Hjemmen – kontrabass

19.15
Esther Viola Nyström – sang, gitar
Herman Wildhagen – pedal steel, gitar
Øystein Folkedal – keys
Jon Espelid – trommer

20.30
Anita Antal – sang
Pål Andersson – piano
Benjamin Rø Haavelsrud – gitar
Anders Egge Jordheim – trommer

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 14 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.