NMH Eksamensfestival

Morgendagens jazzister – idag!

  • Onsdag 1. juni 2016
  • 19.00
  • nmh.no
  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis!
  • Gratis!

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole (NMH) er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerene selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet med morgendagens musikere, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 13 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Ikveld hører du:
Kl. 19.00
Ameliorate: Oskar Rydh (trommer), Vegard Sandbukt (vokal), Torstein Slåen og Andreas Andersen (gitar), David Hveem (bass)

Kl. 19.45
Robert Løkketangen (gitar og dobro), Martin Gjerde (pumpeorgel), Martin Morland (kontrabass), Henrik Håland (trommer)

Kl. 20.30
Fierpmis: Viktor Bomstad (gitar), Tina Lægreid Olsen (saksofoner), David Hveem (bass), Christian Løken (trommer)

Kl. 21.15
Lysne Trio: Jo David Meyer Lysne (gitar), Mats Eilertsen (kontrabass), Ivar Myrset Asheim (trommer)

Se nettsidene til NMH for mer info.