NMH Eksamensfestival

Morgendagens jazzister – idag!

  • Tirsdag 31. mai 2016
  • 19.00
  • nmh.no
  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis!
  • Gratis!

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole (NMH) er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerene selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet med morgendagens musikere, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 13 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Ikveld hører du:
Kl. 19.00
Last Day of May: Kenneth Enes Kristoffersen (trommer), Tina Lægreid Olsen (saksofon), Torstein Slåen (gitar), Bjørn-Even Bjarkli Verbeke (piano), Henrik Dalen (kontrabass)

Kl. 19.45
The reindeer in Spain: Christian Løken (trommer), Lyder Øverås Røed (trompet), Ruben Gilje (keyboard), Jørgen Kasbo (gitar), Martin Morland (bass)

Kl. 20.30
Per Kamfjord (trommer)

Kl. 21.15
Bjørn-Petter Tøsse (trekkspill), Olav André Schaathun Imersund (bass), Michaela Antalová (perkusjon), Viktor Bomstad (gitar)

Se nettsidene til NMH for mer info.