Nils Petter Molvær & Mino Cinelu – 21.30

Fire festkonserter!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.30
  • 370/320
  • Kjøp billett her!

Two world renown musicians born on islands on the opposite sides of the Atlantic

Nils Petter Molvær fyller 60 år og det må selvsagt feires, med musikk! I to dager skal vi høre den framoverlente trompetisten gjøre det han liker best, se framover sammen med gode kollegaer, foran et publikum!

Nils Petter Molvær forteller at han la merke til at Mino Cinelu var blant publikum da han spilte på Cappadoxia Festivalen i Tyrkia for noen år tilbake. Den verdenskjente perkusjonisten som har spilt med Miles Davis, Weather Report, Kate Bush, Herbie Hancock, Stevie Wonder og mange, mange fler tok også kontakt med Nils Petter etter at konserten var over. Det ble en lang og god prat som ble avsluttet med et løfte om å samarbeide når den rette ideen dukket opp.

Kimen ble sådd i samtalen om at de begge hadde vokst opp på en øy, Mino på Martinique i Atlanterhavet utenfor Venezuela, og Nils Petter på Sula mot Nordsjøen, og har vokst til denne fantastiske duoen. Sammen har de gjort noen medrivende konserter, musikken er både jordet og atmosfærisk, svevende og konkret. Det drypper, knaker og klukker i naturen mens mektige havfugler svever over, det er vilt og fantasirikt fra begge sider av Atlanteren.

Nils Petter Molvær – trompet, Mino Cinelu – perkusjon