Streames! Natalie Sandtorv – Neon Ion

Natalie lager fest i stua di!

  • Dørene åpner kl. 19.30, stenges 19.50!
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

Med Oslo kommunes oppdaterte smittevernsregler kan vi endelig ha noen publikummere i salen. Vi åpner opp for 50 plasser, mest til sesongkortholdere, men også i salg!

Det blir også konsert hjemme hos deg! Jazzscenen skifter midlertidig navn til Nasjonal jazzkringkasting og sender deg Neon Ion live fra Victoria klokken 20.00. Lenken til streamen finner du nederst her.

Bandet får konserthonorar fra oss, så om dere setter pris på konsertene må dere gjerne Vippse oss en konsertbillett, men det er helt frivillig. Vi deler inntektene likt med artistene, vårt Vippsnummer er 77039.

Neon Ion is a driving, hypnotic club experience

Natalie Sandtorv har gått veien fra ung og lovende til fullblods artist, og hun har brukt tiden godt. Det har vært mange solnedganger siden debutplaten Freedom Nation i 2017, og prosjektet Neon Ion har tatt form på turneer i Europa og under skriveopphold i Los Angeles, Italia og Berlin. I denne musikken foregår livet på nattklubbene, det er høyenergisk, moderne RnB med en god dose LA-coolness.

Den nye platen Neon Ion kommer ut på Jazzland Recordings i april. Her har Sandtorv fått med seg den uredde produsenten Erlend Mokkelbost, og sammen har de laget en lysende perle som vibrerer av kvalitet og kreativt overskudd. Det hånplukkede bandet er vant til fest, dette er musikere som også har turnert land og strand med Sigrid, Rohey og Mosambique!

Neon Ion er musikk som lager vill fest på flere og kanskje større klubber enn Victoria, så vi er stolte av at Sandtorv holder jazztråden varm og har releasekonsert hos oss!

Natalie Sandtorv – vokal, Martin Vinje – tangenter, Kristian Jakobsen – bass, Henrik Lødøen – trommer

Foto: Anne Valeur