Narvesen/Tanaka/Alberts + Ramblin’

Super friform

  • Onsdag 30. september 2020
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

High level free form jazz

Det ble desverre for vanskelig å få Alexander von Schlippenbach på besøk denne høsten, samarbeidet mellom han og Dag Magnus Narvesen får vi ta når verdenssituasjonen endrer seg til det bedre. Men vi kan likevel ønske publikum velkommen til en gnistrende kveld med improvisasjon i høysetet, fordi trommeslager Dag Magnus Narvesen tar heller med seg Kristoffer Alberts og Ayumi Tanaka på tur ut i høyt og lavt terreng. De har spilt strålende sammen før og det er en glede å kunne sette dette på programmet!

Ta et kar med forskertrang, et annet med alle slags lyder og et tredje med kreativ galskap og miks det sammen i ei tønne. Dypp så tre jazzmusikere i brygget og dryss over en blanding med skeive rytmer, multitonale utropstegn og teksturelle spørsmålstegn etter smak. Rist med subtil periodefølelse og la modne. Sett de tre jazzmusikerne på scenen og se hva som skjer…

Kristoffer Alberts – saksofon, Ayumi Tanaka – piano, Dag Magnus Narvesen – trommer

Foto: Peter Gannushkin/ukjent/Erika Hebbert

Skiensguttene André Roligheten og Gard Nilssen har starta Ramblin’ for å gjøre nettopp det. Med 15 års samspill under beltet og en felles fascinasjon for Ornette Coleman sin musikalske verden, utforsker Ramblin’ improvisasjonens muligheter og uoppdagede stier med åpne ører og fokus på samspill, spontanitet og dynamikk. Det er først når du hører Ramblin’ at det går opp for deg at du digger frijazz!

André Roligheten – saksofoner, Gard Nilssen – trommer