Mathias Eick – Kind Of Blue

Klassisk blå

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 370/320
  • Utsolgt!

Vi har besluttet å dele denne ene konserten opp til to konserter, kl 19.00 og kl 21.30, dette for å fordele publikummet til plasser med 1 meter avstand.

Alle billettkjøpere skal ha fått beskjed, ved spørsmål så send til mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

I prosessen med fordelingen til to tidspunkt for Mathias Eick konserten Kind of Blue ble det jammen noen ledige billetter gitt! De er i salg fra mandag 28. september klokken 10.00. Det er flest billetter til 19.00 her , men også noen til konserten kl 21.30 her , det er også sesongkortplasser på begge! Velkommen, dette blir flott!

Kind of Blue renewed

I 2019 fylte det legendariske Miles Davis-albumet Kind of Blue 60 år. Plata er et av de viktigste veikryssa i jazzen – her tok Davis farvel med be-bop og gikk inn i et tilbakelent, melodisk og lyrisk landskap. Selv i dag blir den hyllet som et mesterverk av kritikere og publikum, av noen holdt frem som en av verdens beste plater, uansett sjanger!

For å markere jubileet inviterte Oslo Jazzfestival Mathias Eick til å tolke låtene fra plata på nytt. Festivalen valgte rett mann for oppgaven, han har både erfaringen og forskertrangen til å gjøre dette til et spennende prosjekt. Sammen med et stjernelag av profilerte musikere ble de to utsolgte konsertene i Marmorsalen på Sentralen en skjellsettende opplevelse av historie og samtid sammensmeltet. Konserten er en live-versjon av albumet fra begynnelse til slutt, en stor lytteopplevelse i blått som vi gleder oss til å gjenoppleve i oktober!

Mathias Eick – trompet, Atle Nymo – saksofon, Martin Myhre Olsen – saksofon, Erlend Skomsvoll – piano, Johannes Eick – bass, Håkon Mjåset Johansen – trommer