Streames! Master Oogway + I LIKE TO SLEEP

Dobbel streamet slippefest i kveld!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Frivillig billettpris
  • Streaming!

Det blir konsert, men hjemme hos deg! Vi skifter midlertidig navn til Nasjonal jazzkringkasting og sender deg Master Oogway live fra Victoria klokken 20.00, fra Trondheim streames I LIKE TO SLEEP klokken 21.00! Lenken til streamen finner du nederst, eller her.

Begge banda får konserthonorar fra oss, så om dere setter pris på konsertene må dere gjerne Vippse oss en konsertbillett, men det er helt frivillig. Vi deler inntektene likt med artistene, vårt Vippsnummer er 77039.

A double bill with vibrant energy, both album debuting on Rune Grammofon label tonight!

Dobbel slippfest, begge banda gir ut plater på Rune Grammofon!

Master Oogway er en høy-energisk, hardtslående kvartett, som virkelig bobler over av temperament og energi. Musikken har en kombinasjon av tunge riff, mektige melodier og åpne landskap med store rom for spontanitet. Bandets komposisjoner er både mektige, overraskende og melodiøse og når musikerne er helt på samme bølgelengde, blir enhver konsert med Master Oogway en meningsfull, energisk fritime!

Håvard Nordberg Funderud – gitar, Lauritz Lyster Skeidsvoll – saksofon, Karl Erik Horndalsveen – bass, Martin Heggli Mellem – trommer
facebook.com/MasterOogwayBand

Vinnerene av Jazzintro 2018, aka årets beste unge jazzband, I LIKE TO SLEEP, er en energisk trondheimstrio med interesse for det moderne jazzuttrykket, friimprovisasjon og 70-talls prog. Legg til den nokså utradisjonelle besetningen trommer, barytongitar og vibrafon i miksen, og du skjønner at dette er musikk som ikke eier grenser for hva som er mulig. Bør oppleves på konsert!

Amund Storløkken Åse – vibrafon, Nicolas Leirtrø – barytongitar, Øyvind Leite – trommer
facebook.com/iliketosleepband