Mari Kvien Brunvoll solo + Stein Urheim trio

Original vokalist med popgener + energisk gitarjazz med vid horisont

  • Torsdag 6. september 2012
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 150/100
  • Kjøp billett her!

Mari Kvien Brunvoll
Mari Kvien Brunvoll er ett av de mest spennende talentene på den utvidede jazzscenen om dagen og har fått mye positiv oppmerksomhet. Hun er en sterk artist, med en stemme som bergtar fra første tone, og med en ubendelig vilje til originalitet. På scenen omgir hun seg som oftest med et rikt utvalg elektroniske verktøy som sammen med stemmen og en finstemt popsensibilitet skaper intime lydbilder og knirkevakre sanger.

Siden begynnelsen av tiåret har Mari Kvien Brunvoll vært høyt og lavt på norske og europeiske scener og festivaler. Moldejazz, Nattjazz (vant talentprisen i 2009) og Øya er bare toppen av lista. Mari ble tildelt Vozzajazz-prisen i 2011.

Mari Kvien Brunvoll (vokal mm)

Stein Urheim trio

Stein Urheim trio består, foruten bergensgitaristen selv, av bassist Alexander Grieg og trommis Nils Are Drønen. På Victoria presenterer Stein Urheim helt ny musikk med denne trioen som også spilte på siste Vossajazz-festival til stor begeistring.

Stein Urheim fikk Vossajazz-prisen i 2010 for sin allerede mangslungne karriere i musikkens tjeneste. Han er kjent fra mange konstellasjoner, ikke minst for duoen Stein & Mari, sammen med kveldens andre artist: Mari Kvien Brunvoll. Siste utgivelse fra Urheims hånd er soloplaten Kosmolodi (2012).

Stein Urheim (gitar) Alexander Grieg (bass) Nils Are Drønen (trommer)