Marc Ribot Ceramic Dog

…while my guitar gently shrieks

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 290/240
  • Kjøp billett her!

Eclectic and dirty art-rock slash punk-jazz from the dark basements of NYC

Konserten med Marc Ribot Ceramic Dog er flyttet fra 23. april 2021 til 04. desember 2021. Opprinnelige billetter kan brukes på den nye datoen.

Marc Ribot kom seilende inn i rampelyset som gitarist på Tom Waits’ Rain Dogs-album, og han har i alle år etter vært the-go-to-guy når folk som Elvis Costello, Waits eller for den del David Sanborn har trengt en gitarist utenom det ordinære. På egen kjøl liker mannen som muligens har spilt på flere John Zorn-utgivelser enn Zorn selv, seg best i mellomromma, alltid på vei til en annen sjanger.

Ceramic Dog er blitt omtalt som et post-everything-band, men strengt tatt er det langt mer avant enn post. Ikke så rart kanskje, siden Ribot har med seg en annen veteran fra New Yorks tøffeste alternativscener, Shahzad Ismaily, i tillegg til trommefantomet Ches Smith fra bl.a. Secret Chiefs 3. Det er skittent og pønkete og lukter av storby og mørke kjellere. Og innimellom, som på Brubeck-sviska Take Five, kan det hele minne om The Stooges som prøver å komme inn på jazzlinja.

Knallhard, eklektisk kunstrock for folket!

Marc Ribot – gitar, vokal, Shahzad Ismaily – bass, Ches Smith – trommer