Malstrøm + I LIKE TO SLEEP

Dobbelt opp med rå frihet!

  • Torsdag 28. september 2023
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 260/210/160
  • Kjøp billett her!

Double bill consisting of two innovative bands

Denne kvelden har vi satt sammen en dobbelkonsert bestående av to spennende og egenartede band, som har et lignende innovativ tankesett.

Malstrøm

Malstrøm er et samarbeidsprosjekt mellom Vetle Junker (som har spilt med Aurora, Verdensrommet, Sondre Lerche) og Jonas Hamre (Lars Vaular, Miss Tatis Angola 70, Freedom Nation). Her smeltes jazz og harde elektroniske beats sammen, og danner et eklektisk og fremoverlent lydunivers, der saksofon og synther er dominerende. En pulserende klubbfølelse, men med jazzens tilnærming i bunn.

Jonas Hamre – saksofon, Vetle Junker – synth, Ivar Thormodsæter – trommer

I LIKE TO SLEEP

Vinnerene av Jazzintro 2018, aka årets beste unge jazzband, I LIKE TO SLEEP, er en energisk trondheimstrio med interesse for det moderne trondheimsjazzuttrykket, friimprovisasjon og 70-talls prog. Legg til den nokså utradisjonelle besetningen trommer, barytongitar og vibrafon i miksen, og du skjønner at dette er musikk som ikke eier grenser for hva som er mulig. Med høyenergisk improvisasjon, blytunge riff, rå frihet, og et lekent samspill som oser av overskudd, viser de vei inn i en ny retning innenfor møtet mellom jazzen og rocken – med slagordet «powerjazz to the people»!

Amund Storløkken Åse – vibrafon, Nicolas Leirtrø – barytongitar, Øyvind Leite – trommer

Foto: Synne SB Bønes/Sigrid Erdal