Lassen

Askelassen og de gode hjelperne

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

Colourful, passionate and catchy jazz inspired by the 70’s and life so far

Abroad or inhibited from attending in other ways? Get the whole concert at home via the magic of streaming, scroll down below!

Harald Lassen har en karriere som favner band som Duplex, Mopti, Pixel og Dr. Kay – band som ofte har gått entusiastisk på tvers av både sjangergrenser og jazzpolitiets rynkede øyenbryn. Nå har han slått seg sammen med rytmekongene Andersen og Flatjord og pianisten Bram de Looze – en kjenning fra LABtrio og et rykende hett navn på kontinentet om dagen! – og siktet seg inn på den akustiske kvartettjazzen.

I bandet Lassen spilles det nemlig etter eget utsagn jazz med stor J. Inspirert av syttitallet og livet så langt leveres det fargerik og catchy moderne jazz, spilt med innlevelse og en forkjærlighet for gode melodier. Lassen har på kort tid blitt et band å regne med. De har spilt for et fullsatt Ronnie Scott’s i London, forført plateanmeldere med det herlige albumet Eventyrer og hatt noe så sjeldent som en ekte jazzhit på Spotify med låta “Det er dette som er meninga”.

Bli med og ta pulsen på tidsånden!

Harald Lassen – saksofon, Bram de Looze – piano, Stian Andersen – bass, Tore Flatjord – trommer