Kids in Jazz

Tøffe barn

  • Fri alder, dørene åpner 17.30
  • 50/20
  • Kjøp billett her!

En skulle tro det var umulig å arrangere en festival som er så til de grader basert på internasjonale forbindelser som Kids in Jazz, i et år med stengte grenser. Men neida, -Kids in Jazz gjennomføres med full kraft!

Også dette spesielle året presenterer festivalen et meget sterkt program, med de yngste jazztalentene internasjonalt. For å få best mulig effekt under de rådende forholdene, er festivalen dette året delt i to.

I august kommer det meget dyktige utøvere fra Danmark, Færøyene og Island. Disse blir å høre sammen med Improbasen’s elever, og i ulike konstellasjoner på tvers av landegrenser.
I november får festivalen i tillegg besøk fra andre europeiske land, og fra Japan, og det blir selvfølgelig konsert på Nasjonal Jazzscene ved begge anledningene.

Som vanlig samarbeider Kids in Jazz med Oslo Jazzfestivals Buzz-seminar, og deltakerne herfra blir å høre på konsertene både i august og i november. Dette blir med andre ord en festkveld, med unge talenter fra fjern og nær!

Kids in Jazz arrangeres av Improbasen, Oslos egen barnejazzskole som underviser barn i alderen 7-15 år i jazz og improvisert musikk. Dette spesielle året gjennomføres festivalen i to porsjoner, 7-9. august, og 20-22. november, med daglige konserter i Oslo. Kids in Jazz er støttet av Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturkontakt, Sparebankstiftelsen, Norðurlandahúsið í Føroyum, Frifond, Norsk Jazzforum og Oslo Kommune.

Kids in Jazz

(Foto: Margrethe Rosenlund)