Karin Krogs kveld!

Konsert, hyllest og boklansering

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 340/290
  • Kjøp billett her!

Celebrating «the national treasure of Norway» with concerts and a book!

– Konsert, hyllest og boklansering

Vi hadde en fantastisk fest på Victoria med Karin Krog da hun fylte 80 år, i kveld har vi en ny grunn til å feire henne! Odin/Grappa Musikkforlag lanserer i kveld praktboka «Det måtte bli jazz!». Bakpå står det blant annet: «I boken møter vi den prisbelønte utøveren Karin Krog, hjemme på jobb i fem verdensdeler. Her er også TV-produsenten, plateselskapsgründeren og aktivisten Karin Krog, alltid engasjert mot sjangerdiskriminering av jazz som fullverdig kunstnerisk uttrykk og for sjangermangfold i musikklivet.». Forfatter Terje Mosnes er med og introduserer boken.

Programmet for kvelden er strålende; Ellen Andrea Wang og Sissel Vera Pettersen har fått i oppdrag å være kapellmestere for kvelden, og her kan du regne med å få gull fra Karins karriere servert på løpende bånd. For med seg har de solistene Solveig Slettahjell, Hilde Louise Asbjørnsen, Kirsti Huke og Silje Nergaard, som alle skal løfte fram sanger fra forskjellige epoker fra Krogs lange liv i jazzen. I tillegg skal hovedpersonen selv gjøre stas på oss, Karin Krog og John Surman er en samspilt duoen du kan glede deg til!

Det er med andre ord duket for en festsøndag, vi håper det er satt av ledige sider i boka til å berette om denne festen!

Karin Krog – vokal, John Surman – saksofon, Solveig Slettahjell, Hilde Louise Asbjørnsen, Kirsti Huke, Silje Nergaard – vokal, Sissel Vera Pettersen – saksofon, vokal, elektronikk, Rob Luft – gitar, Ellen Andrea Wang – bass, vokal, Thomas Strønen – trommer

https://open.spotify.com?uri=spotify%3Aartist%3A28TWIpfM0tJzuNBWeUvTvt