John Scofield Trio – ekstrakonsert!

Ekstrakonsert med Uncle John’s Band!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.00
  • 440/390/340
  • Utsolgt!

A visionary guitarist and band leader in his coolest trio – with a new album!

Vi har vært så heldige at vi får til en ekstrakonsert med John Scofield Trio! Det er også en konsert kl. 21.00, billetter finner du her. 

Nyskapende gitarist, visjonær bandleder og en gudbenådet låtskriver – John Scofield blir bare kulere jo eldre han blir! Scofield har en karriere som spenner over flere tiår og en lang liste med innspillinger som står fjellstøtt i musikkhistorien. Etter å ha spilt med Miles på åttitallet, har han stort sett ledet egne band, pluss et og annet prosjekt med Charlie Haden, Michael Brecker, Herbie Hancock eller gitarkollega Pat Metheny. Han har også jobbet med norske musikere, blant annet i en kvartett med Knut Riisnæs og Jon Christensen.

Både sound og stil gjør Scofield lett å kjenne igjen, og den melodiske tilnærmingen, sammen med en utenomjordisk teknikk, har gitt han et bredt publikum. Han har rasket med seg Grammy-priser i nyere tid for albumene «Past Present» og «Country For Old Men», og til høsten kommer han med et nytt dobbeltalbum på ECM, med navn «Uncle John’s Band»!

John Scofield – gitar, Vicente Archer – bass, Bill Stewart – trommer

Foto: Nick Suttle