John Abercrombie Quartet – UTSATT!

Utbroderende less-is-more

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 260/210
  • NY DATO!

Av medisinske årsaker er denne konserten avlyst og flyttes til 24. november. Kjøpte billetter gjelder 24.11 eller kan refunderes fra mandag 06.02.17 kl. 12.00 hos Ticketmaster. Info om refundering nederst i teksten. Den nye konserten finner du her!

A true legend and one of the defining guitar quartets.

Med en karriere som spenner over førti år og minst like mange plateutgivelser, er det ingen overdrivelse å si at John Abercrombie har vært med på å definere gitarjazzen slik vi kjenner den. Den eklektiske stilen og en nøysom og lite utbroderende less-is-more-tilnærming gjør at ECM-veteranen fortsatt er like aktuell og interessant enten han spiller låtbasert postbop eller mer avantgardistisk anlagt frijazz.

Kvartetten består av en gjeng helt usannsynlig garvede musikere. Marc Copland og Abercrombie har for eksempel spilt sammen siden tidlig på syttitallet. Det er snart et tiår siden John Abercrombie var på Victoria sist. Vi husker en strålende konsert og en jordnær og sympatisk gitarlegende, og vi gleder oss vilt til et gjensyn!

John Abercrombie – gitar, Marc Copland – piano, Drew Gress – bass, Joey Baron – trommer

Denne konserten er dessverre avlyst. Kjøpte billetter refunderes på utsalgssted innen 07.05.17

Refundering av billetter:
– Billettene må være returnert FØR siste frist for refundering.
– Billetter skal refunderes der hvor de er kjøpt. (Narvesen, 7-Eleven)
– Billetter betalt med kort og sendt hjem per post returneres Ticketmaster, PB 607, 8607 Mo i Rana. Vennligst merk konvolutten «avlyst arrangement». Må være kundesenteret i hende FØR siste frist for refundering er utløpt.
– Billetter som er tilsendt på mobil eller som vedlegg i e-post (TicketFast); ring 815 33 133 og oppgi ditt referansenummer. Billettene vil da bli refundert per telefon, og pengene overføres tilbake til det kortet som ble brukt under betaling.
– OBS! Avgifter refunderes ikke

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aartist%3A1OCdpTg8d7Ehpj8B9j4iqa