Barnas Jazzscene

Frisk satsing av vellyd

  • Fri alder. Dørene åpner kl. 13.30
  • 50/20
  • Billetter selges i døren

Improvising youngsters

Velkommen til en begeistrende time med unge musikere, denne lørdagen får Barnas Jazzhus besøk av to unge portugisiske musikere fra en spennende jazzskole i Lisboa! Utøverne fra Barnas Jazzhus har opptrådt på jazzfestivaler i Kongsberg, Tyskland og Japan, men er også husvarme her på Nasjonal Jazzscene, hvor de har fylt salen i høst med sin populære konsertrekke Barnas Jazzscene. Og nå er de unge musikantene her igjen! Utøvere helt ned i åtteårsalderen spiller kompleks, improvisert musikk på høyt nivå – dette er rett og slett neste generasjon jazzmusikere.

De unge musikantene er alle tilknyttet Improbasen, et senter for utvikling av unge jazztalenter. Elevene kommer fra hele Østlandet, men basen knytter også til seg unge talenter fra andre deler av landet. Barnas Jazzhus er Improbasens egen jazzklubb, og ble kåret til Årets Norske Jazzklubb i 2013.

Så både Osloboere og tilreisende oppfordres til å ta med seg barn og ungdommer på konserten, og la dem møte dyktige og samspilte unge musikere som spiller levende jazz. En ettermiddag til glede og inspirasjon!

Barnas Jazzhus er støttet av Norsk kulturråd og av Sparebankstiftelsen.