Jensson / Vågan / Black

Topp team

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 220/170
  • Kjøp billett her!

Brand new transatlantic supertrio with a potent mix of jazz and rock energy

Jazz er litt som fotball. Du trenger bare en ball og noen å spille med. Og det er jo nettopp dette som gjør jazzen gøy og interessant, og som på mange måter skiller den fra andre sjangere: band som bare dukker opp, plutselig og tilsynelatende ut av det blå. Noen varer en turné, andre et halvt århundre. I april får vi gleden av å oppleve en helt ny supertrio på Victoria. Men selv om bandet er nytt, er musikerne på ingen måte ukjente!

Gitaristen Hilmar Jensson er en av de mest produktive islandske musikerne i sin generasjon og spiller med musikere som Andrew D’Angelo, Arve Henriksen, Terje Isungset, så vel som eksentrikerne i Bly de Blyant. I AlasNoAxis spiller han fast med den übermeritterte Jim Black, som enten han er jazztrommeslager med Lee Konitz, hyperimprotrommis med Dave Douglas Tiny Bell Trio eller samarbeider med Laurie Anderson, alltid er en eksplosiv kraft på scenen!

Ole Morten Vågan har i snart to tiår vært en av landets mest markante bassister og er for tida kunstnerisk leder for Trondheim jazzorkester.

Alt tyder på at dette blir en rocka kveld med fullt trøkk på mål, musikalske lissepasninger og knallharde volleyskudd!

Hilmar Jensson – gitar, Ole Morten Vågan – bass, Jim Black – trommer