Frode Haltli Avant Folk

Løs opp med litt Avant Folk!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Folk, jazz, avant-garde & in-between.

Det var en gang for lenge, lenge siden at man så litt ned på trekkspillet, i hvert fall i noen av de penere kulturkretsene, der belgedragere gjerne var forbundet med alskens folkelig styggedom og, gud forby, gammeldans. Slik er det ikke lenger. Og en som skal ha mye ære for at det nå står en høyere himmel over musikklivet, er Frode Haltli. Avantgarde-spillemann, samtidskomponist og selve inkarnasjonen av åpen klasse!

I sitt nyeste band Avant Folk har han samlet et enestående stjernelag av musikere, et spellemannslag som favner både ringrever som Ståle Storløkken og spennende nykommere som Oddrun Lilja Jonsdottir og Siv Øyunn Kjenstad. Avant Folk rydder seg plass et sted mellom jazzen, samtidsmusikken og folkemusikken, eller mellom konserthuset og slåttemarka om du vil. Uansett er det vakkert, styggvakkert, og på den gode måten.

Noen ganger kjenner du kanskje på at det strammer ekstra hardt i samtida. Da trenger du å løse opp med litt Avant Folk! Plata kommer på Hubro i april. Det er bare å glede seg.

Frode Haltli – akkordeon, Erlend Apneseth – hardingfele, Hans P. Kjorstad – fele, Rolf-Erik Nystrøm – saksofon, Hildegunn Øiseth – trompet og bukkehorn, Ståle Storløkken – trøorgel, Juhani Silvola – gitar, Oddrun Lilja Jonsdottir – gitar og vokal, Fredrik Luhr Dietrichson – bass, Siv Øyunn Kjenstad – trommer og vokal