Jazzmeia Horn

En sitrende opplevelse av historie og framtid

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 360/310/260
  • Kjøp billett her!

A thrilling experience of history and the future

Det er med stor glede vi på nytt kan invitere en av de mest markante, nye jazzvokalstjernene til Victoria!

Det er en enorm opplevelse å være i samme rom med en som har i seg så mye av jazzhistorien og som samtidig vil fornye og dytte den videre. Jazzmeia Horn har en personlighet og tilstedeværelse som stopper tiden, det er en omfavnelse av ro og selvsikkerhet med musikk man blir fortapt i. Horn er ung, men hennes hodestups forelskelse i jazz og soul gav henne konserterfaring fra tidlig alder. Og da hun brakdebuterte med platen «A Social Call» i 2017 tok den medvinden henne på turnéer gjennom USA, i Asia og Europa. I 2018 ble hun nominert til Grammy for første gang og opptrådte også på selve prisutdelingen. Det samme året var også første gang hun spilte konsert hos oss i Oslo.

Musikken er moden og forankret, men utfordrer også sjangeren. Horn lar seg like gjerne inspirere av Erykah Badu og den mest spirituelle sekstitallssoulen. Den store stemmen har i seg både swingende autoritet og blå, rå, raspende følelser.

Til oss kommer hun som en tett sammenvevd kvartett, blant dem det forrykende pianotalentet Victor Gould, også han Grammynominert. Denne konserten vil vise hvor den amerikanske jazzen er på vei!

Jazzmeia Horn – vokal, Victor Gould – piano, Jason Clotter – bass, Michael Reed – trommer

Foto: Drew Bordeaux