Trondheim Jazzorkester & I LIKE TO SLEEP

Mesterhjerner med energibomber

Masterminds with energy bombs

Trondheim Jazzorkester har skøytet på tynn is før, men i denne konserten skal de lenger ut, eller inn?, enn før! Tittelen “Pieces of Scattered Dreams” forteller mye om utfordringen; den samspilte trioen I LIKE TO SLEEP har laget et stykke musikk som både utfordrer, trekker i og skyter Jazzorkesteret ut i kraftjazz-universet sitt. Trioen består av Amund Storløkken Åse på vibrafon, Nicolas Leirtrø på baritongitar og Øyvind Leite på trommer, og har spilt sammen siden videregående. De har nå fire plater bak seg, og har de 10 siste årene vokst til å bli et prisvinnende band og et stadig utforskende kraftsenter innenfor den norske jazz- og rockescenen.

Besetningen i Trondheim Jazzorkester er et drømmelag, nøye utvalgt av I LIKE TO SLEEP. Det består i tillegg til legendariske musikere også av to teknikere med trollmannsevner. Vi er lovet både en musikalsk og visuell tur ut. Alle i besetningen har evne til å inspirere og tilføre musikken energi og ta krappe svinger med høy presisjon. Her ligger alt til rette for en mektig reise i I LIKE TO SLEEP sitt drømmende søvnunivers, selvfølgelig under mottoet «powerjazz til alle»!

Henriette Eilertsen – fløyte, Mats Gustafsson – fløyte, saksofon, Jenny Frøysa – saksofon, Heiða Karine Jóhannesdóttir Mobeck – tuba, elektronikk, Tuva Halse – fiolin, Sigrid Angelsen – cello, Anja Lauvdal – keys, elektronikk, Kyrre Laastad – elektronikk, Torstein Slåen – gitar, Amund Storløkken Åse – vibrafon, Nicolas Leirtrø – bass, gitar, Øyvind Leite – trommer, Tor Breivik – lyddesign, Sindre Hansen – lysdesign

Foto: Sigrid Erdal