Jazzland Sessions: Torun Eriksen – release! + Bansal Trio

Jazzlandfesten fortsetter

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 250/200 / 2-dager: 400/300
  • Kjøp billett her!

The Jazzland celebration continues with two playful, genre bending artists.

Jazzlandfesten fortsetter med den mangefasetterte og svært spennende vokalisten Torun Eriksen. Hun har siden den solide debuten i 2003 tatt lange skritt og vært svært dynamisk i sitt musikalske terreng. I grenselandet jazz, soul og country har hun lekent åpnet dører til groovy riff, vakre klangreiser og vågale versjoner av andres sanger. Alltid med hjertet åpent, betraktende og vakkert formidlet på karakteristisk svalt og tilbakelent vis.

Nå er hun igjen klar med ny musikk laget med kjente våpendragere så vi feirer også hennes femte soloalbum «Grand White Silk» som kommer ut på Jazzland Recordings i disse dager!

En stor vokalist med et kjølig særpreg, en åpen og kjærlig komponist og ikke minst en fantastisk liveartist er det du skal møte denne festkvelden!

Torun Eriksen – vokal, Kjetil Dalland – elbass, Jørn Øien – tangenter, Andreas Bye – trommer, Karin Okkenhaug Seim, Mari Tesdal Hinze og Åste Hunnes Sem – kor

630x420xbansal_trio

Harpreet Bansal er en indisk fiolinist oppvokst i Oslo, med et bein i begge kulturer. Her er det både brennende sol og vintermørke med nordlyseksplosjoner. Improvisasjoner blir meditasjoner, sommerregnet blir heftige stormer. Komposisjonene til Harpreet er nære ragatradisjonen fra moderlandet og arrangementene er laget i fellesskap og under veiledning av produsent Jan Martin Smørdal. I genuint samspill med perkusjonisten, tablaspilleren og stemmekunstneren Andreas Bratlie og den tsjekkiske pianisten Vojtech Prochazka, også han allsidig bakgrunn med blant annet med studier av indisk musikk i Paris, er Bansal noe helt eget, eksotisk og spennende.

Harpreet Bansal – fiolin, Vojtěch Procházka – piano, Andreas Bratlie – perkusjon

A perfect marriage of tradition and modernity, both eastern and western.

Vi selger også todagersbilletter til redusert pris, 400/300 for begge dager. Jazzlandet er ditt!

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aartist%3A355ri5bzRz85zOK6injNyn