Jazzland Sessions: New Conception of Jazz + Farvel

Det moderne Jazzlandskapet

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 250/200 / 2-dager: 400/300
  • Kjøp billett her!

Jazzland has been one of the most important jazz labels for the past twenty years. It still is.

For å fortsette den fortjente årslange feiringen av Jazzland recordings 20 årsjubileum, setter vi av to dager til å vise det beste fra den vitale platelabelen.
Bugge Wesseltofts stilskapende «New Conception of Jazz» har gjenoppstått med en ny generasjon jazzmusikere, og det er flott! Ti år etter siste runde er grunnideen fortsatt like brennende og spennende, kanskje enda mer nå som Wesseltoft har plukket svært spennende og sultne, unge musikere. Vi har selv opplevd det og kan love deg et energifullt, utadvendt band som med både nytt og gammelt materiale er dansbart, groovy og elektrisk!

Marthe Lea – saksofon, Oddrun Lilja Jonsdottir – gitar, Sanskriti Shrestha – tablas, Bugge Wesseltoft – keys, Siv Øyunn Kjenstad – trommer

630x420xfarvel2

Farvel er en tettvevet sekstett som bruker selvtilliten til å gå på tynn is. Og for en spennende opplevelse det er å høre Isabel Sörling som skjør kaster seg ut foran bandets friimproviserende snubletråder, som hun elegant plukker og gjør til ny styrke. I det rare ligger det fengende, i det ukjente ligger flotte melodier og opplevelsesmusikk av beste merke! Ikke rart at det er dette Jazzland vil jubilere med!

Isabel Sörling – vokal, Kim Aksnes – trompet, Otis Sandsjö – saksofon, Henrik Magnusson – piano, Alfred Lorinius – bass, Carl-Johan Groth – trommer

Kvelden avsluttes med Bugge bak platespillerne!

Vi selger også todagersbilletter til redusert pris, 400/300 for begge dager. Jazzlandet er ditt!

Som om ikke det var nok! Har du ikke mulighet for personlig oppmøte fredag, streamer vi det hele fra start kl. 21! Koble til stereoen, skru opp til 11 og trykk Play!

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A0aou8YiShEs00gkqowRmZT