Jassbox: L.U:N.A + Jez_ebel

Vår! Boxen går!

  • 20 år. Dørene åpner kl. 21.00
  • 50
  • Kjøp billett her!

A jassclub according to DJs!

L.U:N.A:
«Dette er kanskje ikke tilfeldig og man kan strekke seg til å si at Mia er en ung, ensom ulv som kjører sin helt egen stil på vandring inn i flokken som er Bergens (og Norges) hiphop-miljø. L.U:N.A tar på mange måter et oppgjør med et mannsdominert, Bergensk rap-miljø der klassiske trap- beats preger lydbildet og tekstene er røffe. Med sin rolige og til tider grøtete vokal kombinert med broren sine elektroniske beats er dette en spennende variant av Bergensrappen.» Peder Haugfos P3

Jez_ebel:
Jez_ebel, serverer sexy soul-inspirert pop om kjærlighet og seksualitet, og har skapt stor interesse for sine prosjekter på Soundcloud. Den dype, varme og stødige stemmen har virkelig åpnet øynene hos bransjefolk, og under by:Larm leverte hun det Subjekt omtaler som “et fryktløst sett bestående av minimalistiske beats, en DJ og henne selv”.

Det er endelig vår og det må feires med hedonistisk frislepp av skamløs dansejass! Den festglade lillebroren vår Jassbox kjenner kriblingen og klør den på alle de riktige stedene. For hvorfor må veien til dansen være elektronisk og taktfast, når den kan være organisk, vill og deilig? La jazzen få kloa i føttene dine.

Espen Horne har sammen med co-pilot Erik Holm pakket Jassboxen sin full av funky gullkorn og i tillegg til et overraskende, deilig liveband som setter standarden for årstiden, med henda i været!