Jassbox: Les Hommes (UK)

Jass for gulv med spissfindig orgel-lounge!

  • Lørdag 18. januar 2014
  • 21.00
  • 20 år. Dørene åpner kl 21.00
  • Gratis inngang
  • Gratis inngang

En lørdag i hver måned blir det klubb på Victoria. Vi har hentet over suksessen JASSBOX fra Bergen for å snurre deg ut på jassgulvet med både vinyl og live jass. Det er det smått smektende orgelet som står i fokus på scenen denne kvelden. Les Hommes er en italiensk-britisk trio, som med sin spissfindige retro-lounge har brakt smil og sjelvne føtter til publikum fra London til Moskva.

Rory More spiller orgelbasert mondo moods, skrudd elektronisk bossa og hardkår boogaloo godt forankret i 60-tallet. Troverdig orgelfilosof med finurlig turneerfaring fra italienske alpelandsbyer, russiske mugne lokale jazzrom og ikke minst fra jassdansmiljøet i England.
Han har albumutgivelser under navnet Les Hommes fra Eighteenth Street Lounge i USA og jassgjennomførte Schema i Milano, og han har en solid tv- og filmkatalog på samvittigheten. Rory kommer til Jassbox Oslo med Les Hommes som trio.

Om dere vil overvære en 60s klubbland London på konsertkveld i januarOslo, så er vi rimelig sikre på at dere trives i overkant med oss!

Rory More – orgel, Tarek Abou-Chanabt – vibrafon/conga, Vladimiro Carboni – trommer

Espen Horne og Erik Holm spinner finurlige små rytmiske jassperlene fra 60- og 70-tallet. Vi starter 21.00 med jassvinyl fra oven, presenterer jassbox live kl 23.00 og fortsetter med dansing og svimlende hygge utover natten til 03.00.

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:1bnipl2AgFtvg2gtZirWQU