Hilde Louise Asbjørnsen – julekonsert

Første juleplate fra jazzchanteusen

  • Onsdag 27. november 2013
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

I forbindelse med lanseringen av sin første juleplate inviterer Hilde Louise Asbjørnsen til en groovy og litt rampete julekonsert. Sammen med bandet har Asbjørnsen valgt en miks av kjente og mindre kjente jule-klassikere med hovedvekt på de amerikanske gullskattene, men også med noen norske slagere. Vi møter en sann jazzdiva, selvsikker og underholdende som gjør julesangene om til sine egne.  Noora Noor vil også gjøre en gjesteopptreden, og om mulig, kvelden enda bedre! Om det bare er en julekonsert du skal gå på i år, hvorfor ikke velge denne mest spennende kvelden!

Hilde Louise Asbjørnsen – vokal, Anders Aarum – piano, Jens Fossum – bass, Svein Erik Martinsen – gitar, Hermund Nygård – trommer, Kåre Nymark jr. – trompet, Atle Nymo – saksofoner og Jørgen Gjerde – trombone

Her kommer sitater fra de mange glimrende anmeldelsene som strømmer inn rundt plata:

Hamar Arbeiderblad, 5/6:  «Personlig stil og uimotståelig glød.»: «Hilde Louise Asbjørnsen med band tar tak i et knippe amerikanske juleklassiske og framfører dem med atskillig særpreg.»

Romerikets Blad 5/6: «Lekker leken julejazz»: «Asbjørnsen & co. tolker det hele med eventyrlig innlevelse og deilig jazzpreg. Både hun og bandet har en unik forståelse for musikken de framfører, og klarer dermed å tilføre selv velbrukt julestoff noe nytt og vitalt. Vi får også nye, vakre «Christmas is A Lullaby» i duett med Ane Brun.»

Sunnmørsposten, 5/6: «Multitalentet Hilde Louise Asbjørnsen fra Sykkylven har vokst til å bli en av våre fremste multikunstnere her til lands.» «Med ›Round About Christmas har hun tatt med seg sitt eminente jazzband inn i studio for å lage en leken juleplate. Hun gjør det med sjarm, glimt i øyet og et til fingerspissene vellåtende backingband.»

Haugesunds Avis 5/6: «Sølvguttene er greie nok når pinnekjøttet fortæres, men etter et par akevitter tror jeg nok Hilde Louise Asbjørnsen & The Orchestra skal få ta over.»

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:2smH1dsJ4hdZvcgHce57HZ