Hanna Paulsberg Concept & Magnus Broo

Full klaff til fet jazz!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

To challenge themselves, Hanna Paulsberg Concept took on a fifth member, the Swedish trumpeter Magnus Broo, and they immediately fell in love

Har du lyst, men må bli hjemme? Se nederst! 

Jazz skal være en vei, og ikke en endestasjon. Hanna Paulsberg er inn til kjernen en sånn uredd, bevegende musiker. Vi har møtt henne utenfor konseptet de siste årene, på turné med ungdomshelten Bobo Stenson og høytflyvende som låtskriver og trekkvogn i begeistrende GURLS.

Hanna Paulsberg Concept har i flere år vært på utkikk etter en femte musiker til prosjektet sitt. De ønsket seg en som kunne gli sømløst sammen i det tette samspillet som har etablert seg over åtte år, men som også utfordrer bandet til å gå nye veier og ta større sjanser. Den svenske trompetisten Magnus Broo, kjent fra Atomic og Angles 9, ble full klaff fra første tone! Broo bidrar med en dyp forståelse av den afro-amerikanske jazztradisjonen, samtidig som han har en unik evne til å tøye grensene og utforske nye måter å spille på. Kvartetten tok han med på turné tidligere i år, og rett etter turnéen gikk turen til studio, der de spilte inn sin fjerde plate. I oktober får vi høre resultatet, for da slippes Daughter of the Sun på Odin Records, og det feires med en heidundrende, full fart-fest på Victoria!

Hanna Paulsberg – saksofon, Oscar Grönberg – piano, Magnus Broo – trompet, Trygve Fiske – bass, Hans Hulbækmo – trommer

Må du være hjemme ikveld er du likevel heldig, vi direktesender hele konserten rett til deg!