Streames! Håkon Kornstad Trio

Unikumet Kornstad!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Frivillig billettpris
  • Streaming!

Det blir konsert, men hjemme hos deg! Jazzscenen skifter midlertidig navn til Nasjonal jazzkringkasting og sender deg Håkon Kornstad Trio live fra Victoria klokken 20.00. Lenken til streamen finner du nederst her.

Bandet får konserthonorar fra oss, så om dere setter pris på konsertene må dere gjerne Vippse oss en konsertbillett, men det er helt frivillig. Vi deler inntektene likt med artistene, vårt Vippsnummer er 77039.

Håkon Kornstad er en irriterende dyktig fyr. Det er ikke veldig mange her i verden som har tatt steget fra jazzsaksofonist til operasanger, og enda færre som kan slippe unna med det, men Kornstad skøyter på tynn is med den aller største selvfølgelighet. Som saksofonist er Håkon Kornstad et unikum med tone og kontroll som få kan måle seg med. Som sanger har han den samme evnen til frisk eksperimentering og publikumsvennlig bravur.

Trioen er med bunnsolide Mats Eilertsen og avantgarde-spillemann Frode Haltli. En jazztrio med trekkspill, bass, saksofon og opera er ikke til hverdags, men så er heller ikke Håkon Kornstad til hverdags!

Håkon Kornstad – saksofon, vokal, Frode Haltli – accordion, Mats Eilertsen – bass