Håkon Kornstad Tenor Battle – UTSOLGT

Finkalibret salong

  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • 240/190
  • UTSOLGT!

Når Håkon Kornstad holder hoff, er man som publikum tilstede med alle sanser, omringet av en musikalitet som treffer alle nerver, en kvalitet som sitter igjen som et minne for livet. Som saksofonist er han et unikum med tone og kontroll som få kan måle seg med; som sanger har han den samme evne til å gjøre hans friske eksperimentering kjent og varig. Kornstad skøyter på tynn is med den største selvfølgelighet.

Det nå platedebuterende bandet kan best beskrives som et slags oppdatert salongorkester, inspirert av 78 plate-æraen, der jazzsvisker lever side om side med opera-arier, og vakre ballader avløses av improviserte strekk i kjent Kornstad-stil. Det er ikke ofte denne klisjeen kan brukes i fullt alvor; dette er musikk du aldri har hørt maken til og vi kan garantere din beruselse!

Håkon Kornstad – tenor saksofon, operatenor, loopmaskin, Per Zanussi – bass, sag, Sigbjørn Apeland – harmonium, Lars Henrik Johansen – cembalo, Øyvind Skarbø – trommer

Før konserten holder vi en liten boklansering for «The Sound of the North» – Norway and the European Jazz Scene. Fiona Talkington i samtale med Luca Vitali, mer info her.

Kan du ikke? Fortvil ikke, konserten går live, fra kl. 21.00 altså, her: