Håkon Kornstad Tenor Battle

Ny Salong

  • Fredag 4. mars 2016
  • 21.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 270/220
  • Kjøp billett her!

Konserten og plateslippet i oktober var en fantastisk, berusende opplevelse for alle tilstede ved den utsolgte begivenheten. For når Håkon Kornstad holder hoff, er man som publikum tilstede med alle sanser, omringet av en musikalitet som treffer alle nerver, en kvalitet som sitter igjen som et minne for livet. Derfor gir vi flere sjansen til å oppleve dette, levende og tett på.

Som saksofonist er Håkon Kornstad et unikum med tone og kontroll som få kan måle seg med; som sanger har han den samme evne til å gjøre hans friske eksperimentering kjent og varig. Kornstad skøyter på tynn is med den største selvfølgelighet.

Bandet kan best beskrives som et slags oppdatert salongorkester, inspirert av 78 plate-æraen, der jazzsvisker lever side om side med opera-arier, og vakre ballader avløses av improviserte strekk i kjent Kornstad-stil. Det er ikke ofte denne klisjeen kan brukes i fullt alvor; dette er musikk du aldri har hørt maken til og vi kan garantere din beruselse!

Håkon Kornstad – tenor saksofon, operatenor, loopmaskin, Per Zanussi – bass, sag, Sigbjørn Apeland – harmonium, Lars Henrik Johansen – cembalo, Øyvind Skarbø – trommer

Her ser du konserten fra oktober som oppvarming: