Frode Alnæs – releasekonsert!

Fendermagi!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 260/210
  • Kjøp billett her!

Frode Alnæs slipper nytt album som sitter godt i jazzland, og vi feirer den flotte plata ikveld! Albumet ”Kanestrøm” er basert på Frode Alnæs’ nye verk med samme navn. Dette er en instrumentalplate, med en tydelig signatur fra Frode som gitarist og komponist. Et slikt album har vært etterspurt i mange år.

”Kanestrøm” er en vakker plate, der Frode har hentet impulser fra flere sjangre. Musikken er både lyrisk, vakker, pulserende og kontrastfylt. Den er fylt av stemninger inspirert av skiftninger i sinn og natur.

Plata er i hovedsak komponert på Frodes landsted på Nordmøre – et sted han hele livet har hatt som et mentalt fristed. – For meg handler slike steder om noe universelt og allment. Vi trenger alle et sted hvor man kan trekke seg tilbake og finne ro. Det være seg en benk, en bergknaus, et vann – ja hvor som helst. Slike steder gir rom for ettertanke og inspirasjon. For meg er Kanestrøm et sted hvor jeg finner trygghet og lever tett på naturen. Naturen har alltid inspirert meg, der ramler alt på plass, der føler jeg meg hel. Naturen er i evig forandring, men representerer samtidig kontinuitet og skiftninger. Akkurat som livet. Jeg tror dette kan høres i musikken, sier Frode Alnæs.

”Kanestrøm” er et svært personlig album, og som Frode gleder seg veldig til å presentere for publikum i inn- og utland: – Jeg har jobbet med mange slike prosjekter tidligere, men faktisk har jeg aldri gitt ut et slikt instrumental-album i eget navn. Dette til tross for at jazz og improvisasjon i alle år har vært en viktig del av meg som musiker, sier Frode Alnæs.

Frode Alnæs – gitarer, Per Mathisen – bass, Rune Arnesen – trommer, Helge Norbakken – perkusjon, Olga Konkova – piano, Kjetil Bjerkestrand – keyboards, Kjell Harald Litangen – gitarer

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A67PpIcLW3e7nugSWz91LOJ