Goldings/Bernstein/Stewart

Tre tiår med verdens beste orgeltrio

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 300/250/200
  • Kjøp billett her!

Influential & swinging organ trio

Det er noe helt eget med en orgeltrio. I jazzens univers er dette en fleksibel og lidenskapelig konstellasjon. I det ene øyeblikket er musikken sofistikert og balansert, i det neste øyeblikket er det en uimotståelig og fri groove som manes frem. Som en av de fremste orgeltrioer der ute, behersker Larry Goldings, Peter Bernstein og Bill Stewart disse egenskapene til fingertuppene.

Trioen har i over 30 år begeistret publikum med en perfekt balansegang mellom tilgjengelighet og uforutsigbarhet. En erfaringsbasert egenskap som de har til stor grad perfeksjonert, samtidig som de stadig jager etter nye innfallsvinkler. Både som trioenhet og i andre sammensetninger. På Victoria har vi tidligere fått oppleve Goldings og Stewart sammen med John Scofield.

Deres siste album «Perpetual Pendulum» kom ut i 2022, og blander egne komposisjoner med låter av Wayne Shorter, Duke Ellington, George Gershwin og Gary Bartz. Musikken til trioen er både tidløs og svingende, akkurat som evighetspendelen albumtittelen sikter til. Dessuten har deres telepatiske samspill en detaljrikdom som det er lett å fortape seg i. Dette er en sjelden mulighet til å få oppleve verdens kanskje beste orgeltrio på Victoria. Bruk den!

Larry Goldings – orgel, Peter Bernstein – gitar, Bill Stewart – trommer

Foto: John Rogers