Get Dancy vs Indieseksuell

Skeive føtter

  • 20 år. Dørene åpner kl 22.00
  • 150,-
  • Billetter kjøpes i døren

Hva skjer når to av byens beste indieklubbkonsepter slår seg sammen for å lage fest? Det er det faktisk ingen som vet, men alle vet at det er snakk om sommerens beste skeive fest!
Med et par skeive føtter i hvert av klubbkonseptene er det på tide at dette samarbeidet skjedde, og Skeive Dager er den perfekte anledningen. Men det var ikke nok å bare slenge opp en fest sammen, det måtte noe mer til. Det kommer i form av et av Oslos mest spektakulære lokaler for en klubbkveld, nemlig Victoria på Karl Johan.

Her vil Get Dancy og Indieseksuells DJs; Kristine Bjørnstad, Simen Herning, Kjetil Sandlund og Øyvind Rones levere det mest dansbare som finnes uten at det kommer låter man hører på alle homoklubber alltid ellers. Og fabelaktige KASKET CLUB spiller live!

Blå vokal, varme retrosynther, sexy beats… Etter utgivelsen av debut-EP mekket på eget stabbur (!) for under ett år siden, har ting skjedd fort for elektro-/indiepop-duoen Kasket Club fra Asker. De fikk i rask rekkefølge utmerkelsen som «Ukas Urørt» av NRK P3, topplasseringer på hypemachine.com, varm omtale i selveste Rolling Stone samt merkelappen «Norges nye elektronikaprinser». Forventningene er derfor tilstede når Kasket Club nå turnerer med sin nye EP «Dress Up As Animals»; forlengst stemplet som «sommerens soundtrack».

Kasket Club på Skeive Dager = en sløy, blå lykkepille til alle som har brukt vår og vinter til å lengte etter sand mellom tærne, godt i glasset og deilige, lange sommerkvelder. Sjekk dem ut på Soundcloud: https://soundcloud.com/kasketclub