Kids in Jazz – festival spesial!

Ungdom på alvor

  • Lørdag 10. august 2013
  • 14.00
  • Fri aldersgrense. Dørene åpner kl. 13.00
  • 50/ 20,- under 16 år
  • Billetter kjøpes i døren

Kids in Jazz er en internasjonal minifestival for de yngste jazztalentene. Festivalen ble etablert i 2012, gjennom et samarbeid mellom Improbasen, Sapporo Junior Jazzschool, Nasjonal Jazzscene, Oslo Jazzfestival, og Barnas Jazzhus. Kids in Jazz 2013 gjennomføres mellom 10. og 14. august.

Også i år blir det en rekke internasjonale gjester, denne gangen fra flere steder i Japan, Østerrike, Estland m.fl. Og joda, -flere av dem som var med i fjor kommer tilbake! Samtidig loves det meget spennende nye oppdagelser. Info om artistene legges ut fortløpende på www.kidsinjazz.com.

På Victoria kan du oppleve åpningskonserten for Kids in Jazz kl. 14. Det blir parade fra Jernbanetorget i forkant av konserten, med japanere, hester og paraplydamer, i samarbeid med Oslo Jazzfestival.

Paraden ender ved Grand, og etterpå er alle velkommen inn på Victoria. Her kan du oppleve de ypperste av de yngste jazztalentene, håndplukket fra flere verdenshjørner. Kids in Jazz har skapt et nettverk, der barn med samme lidenskap forflytter seg over store avstander for å utvikle morgendagens jazz, og etablere vennskap som varer livet ut.

Arrangøren Improbasen ble med Barnas Jazzcafé kåret til Årets Jazzklubb 2013, og det er velfortjent! På Kråkstad Samfunnshus får unge jazzmusikere et enormt løft i møte med drevne jazzimprovisatører og veien går videre til konserter, studioopptak og nå også besøk i andre byer!