Classic Album Sundays Oslo: Brilliant Corners

Søndagen du har lengtet etter!

  • Fri alder, dørene åpner kl 16.00
  • 100,-/ studenter gratis
  • Kjøp billett her!

Classic Album Sundays Oslo presenterer THELONIOUS MONK – Brilliant Corners

Det er en fantastisk glede å kunne ønske velkommen til oss Classic Album Sundays, og det med et fantastisk album under armen!

Her er introduksjon fra Classic Album Sundays Oslo:

Thelonious Monk’s tredje album for det legendariske jazzlabelet Riverside, utgitt 1957, inkluderer hans første selvskrevne komposisjoner for plateselskapet, og inneholder et av hans mest utfordrende og ukonvensjonelle verk, tittelsporet Brilliant Corners. Som et av pianistens mest kritikerroste album ble det innlemmet i Grammy Hall of Fame i 1999 på grunn av sin historiske betydning.

For å bringe et skrått blikk og blått lys over musikken til Monk, får vi med oss en av norsk jazz’s virkelig store sønner, saksofonist og komponist PETTER WETTRE. Mannen bak blant annet Wettre Quartet og Petter Wettre Trio har vært nominert til hele 6 spellemannspriser og vunnet 2 for henholdsvis ‘The only way to travel’ (2000) og ‘Fountain Of Youth’ (2007).

Wettre blir med på en samtale rundt skiva før stiften treffer vinylen på det anabole lydanlegget Duet Audio setter opp med spesiell ømhet og omtanke for albumklassikerkveldene våre. Dessuten vil vår «videokunstner», João Doria, visualisere albumet for oss med sine videoprojeksjoner på vegger og tak.

AUDIO MENY:
Platespiller: Dr. Feickert Woodpecker
Stift: Ortofon Cadenza Black
Tonearm: Jelco 750 LB
Integrert forsterker: Soulution 530
Høyttalere: Piega Classic 80.2
Signalkabler: Midas Reference Silje
Høyttalerkabler: Midas Reference Silje
Strømfordeler: Oyaide

Albumet presenteres av Classic Album Sundays v/Petter Wettre og Kent Horne, João Doria (videomapping) og Duet Audio (lydanlegg).

På Facebook: www.facebook.com/events/636740653104804/
Billettsiden: casoslo.hoopla.no/sales/thelonious-monk-brilliant-corners/
Vår nettside: www.classicalbumsundays.com

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:7b4Nx5rFQPvCmsge4P8xb4